Segon dia a Roma

Bon vespre centpeuaires, 

Avui ens ho hem passat molt bé. 

Al matí, hem agafat l'autocar i hem anat cap a Sant Pau Extramurs, que és on farem el concert demà. El nom d'aquest lloc vol dir que es troba fora de les antigues muralles romanes. Allà hem fet una visita cultural guiada pel Cristian, que és l'organista de la basílica, ens ha explicat moltes coses interessants, com per exemple que hi ha quatre basíliques papals, que pertanyen al Vaticà, aquesta és una d'elles. Les altres són: Santa Maria Maggiore, Sant Juan de Letrán i Sant Pere del Vaticà. Ens han explicat que aquesta basílica es va cremar el 1823 durant unes obres i després es va reconstruir.

Més tard, hem anat a dinar al bar de la basílica. Hem menjat pasta i de postres pannacotta amb caramel o xocolata. Seguidament, hem fet la prova de so allà mateix. Ha estat una prova llarga, perquè com que era molt gran, havíem de provar la sonoritat.

Quan hem acabat hem agafat l'autocar per anar al Colisseu. Ha estat una experiència estressant perquè hi havia molta gent. Amb prou feines ens han deixat fer una foto de grup. Tot i això, ens ha agradat bastant.

Llavors, hem menjat un gelat molt bo. Després, mentre anàvem a veure una plaça, hem vist molts artistes de carrer, tant músics, com pintors i mims. La plaça (Campidoglio) on anàvam és on es va inspirar l'atri de Montserrat.


Finalment, hem agafat l'autocar i hem vist des d'allà la Bocca della Verità. Hem sopat i ara estem fent el Centpeus.

Avui ha estat un dia fenomenal!

Pere i Guillem A.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Esteu trepitjant una ciutat amb molta història. Disfruteu i gaudiu de cada raó i de totes les explicacions que segurament us fan de tots els llocs on aneu.